Schoolbezoeken:

Het Memoriaal van Waterloo 1815 ontvangt school- en andere groepen met de grootste zorg. Wij willen leerkrachten en begeleiders helpen om hun bezoek voor te bereiden.

Naast een vrij bezoek aan de site bieden wij ook rondleidingen aan met de Gidsen 1815 of schietdemonstraties met ons kanon en geweren enz.

Onze culturele bemiddelingsteams zullen binnenkort diverse pedagogische activiteiten aanbieden. Daarbij worden verschillende invalshoeken gehanteerd zodat scholen kunnen kiezen uit een gevarieerd programma afgestemd op alle onderwijsniveaus.

Van rondleidingen in historische kostuums (waardoor de kinderen zich een beter beeld kunnen vormen van hoe burgers of militairen aan het begin van de 19e eeuw leefden) tot interdisciplinaire workshops: onze teams zijn volop bezig om schoolactiviteiten uit te werken. Binnenkort zal er een pedagogisch dossier voor leerkrachten en begeleiders beschikbaar zijn.

Gelieve ons te contacteren voor reservaties of meer informatie over de formules voor schoolgroepen.

Tel : +32 (0)2 389 17 62
E-mail : school@waterloo1815.be

Groepsbezoeken (volwassenen)

Als aanvulling op een bezoek aan het Memoriaal bieden onze teams, met de hulp van de Gidsen 1815, rondleidingen op het slagveld aan. Op verzoek kunnen ook demonstraties met ons kanon of van het afvuren van een geweer in 12 stappen met 18 bewegingen worden georganiseerd.

Gelieve ons te contacteren voor reservaties of meer informatie over de formules voor groepen.

Tel : +32 (0)2 389 17 62
E-mail : reservations@waterloo1815.be

Een vraag over een groeps- of schoolbezoek?

* verplicht veld

Kies de manier waarop wij contact met u mogen opnemen.

U kunt zich op elk moment uitschrijven door te klikken op de link onderaan onze e-mails. Meer informatie over ons privacybeleid vindt u op onze webpagina Wettelijke vermeldingen

© Copyright - Mémorial Waterloo 1815 - Le mémorial est géré par le groupe Kléber Rossillon .................................................. Un site Internet réalisé par Mediafactory