Mesures de sécurité memorial waterloo
In overeenstemming met de eisen van de Nationale Veiligheidsraad worden voor de gemoedsrust van iedereen, zowel bezoekers als werknemers, talrijke preventieve maatregelen opgezet
  • Bij elke ingang van de site staan er affiches die aan de bezoekers  informaties geven over de veiligheidsinstructies.
  • Een verklarende brochure over de “bezoekregels” wordt aan elke bezoeker gegeven bij aankomst in het Memorial.
  • Hydro-alcoholische gel wordt op vele plaatsen op de site ter beschikking gesteld van de bezoekers.
  • Het dragen van een masker is verplicht. Bezoekers die geen maskers hebben, kunnen deze tegen kostprijs ter plaatse kopen.
  • Lockers zijn niet toegankelijk. Neem alleen kleine tassen mee.
  • De systematische reiniging wordt uitgevoerd door onze teams: herhaaldelijke reiniging van de bezoekzones en desinfectie van de contactvlakken zoals betaalterminals, leuningen, winkel…).

Een bewegwijzerde eenrichtings bezoekparcours vermijdt elke kruising tussen bezoekers.

Bezoeken zijn toegelaten voor alleenstaanden, gezinnen, paren of mensen die onder hetzelfde dak wonen. Groepsbezoeken zijn niet toegelaten.

De capaciteit van het museum is gereduceerd tot 100 personen per uur, zodat er niet meer dan 1 bezoeker per 10m2 tegelijk aanwezig kan zijn. Onze grote bezoekgebieden maken een uitstekende kwaliteit van het bezoek mogelijk.

NIEUW : nieuwe bezoekapplicatie beschikbaar op smartphone.

Om het aantal gelijktijdige bezoekers te beperken en te controleren en dus de regels van sociale afstand te respecteren, is het verplicht om online te reserveren. Toegang zonder reservering is niet gegarandeerd. U kunt uw bezoek ook telefonisch boeken op 02 385 19 12.